Grallers la Tarota, 20 anys fent-nos sentir

Enguany els Grallers La Tarota fem 20 anys i per celebrar-ho organitzarem un seguit d’actes que hem volgut integrar dins de Festa Major del 30 d’Octubre. Us en fem una relació i us convidem a festejar amb nosaltres aquests 20 anys.

25 d’octubre de 2008

18:00h – Al Teatre Auditori de Salou. Lliurament de Premis del 3r Concurs de Composició per a Gralla Vila de Salou. Interpretaran les obres guanyadores els Grallers els Vernets de Vilafranca del Penedès.

22:45h – Des de la Plaça Bonet fins a l’envelat Ronda de Nit. Preparat per la nit més grallera amb una banda de més de 20 grallers i timbalers que acompanyaran a tots aquells de vulguin portar el Gegant Xaloc. Vols portar el Xaloc? Aquesta és la teva nit!

26 d’octubre de 2008

13:00h – A la Torre Vella. Concert vermut: amb Grallers els Quatre Garrofers, Tuterako Gaiteroak , Grallers Els Vernets, Grallers Montònec & Santa Madrona, Grallers Clau de Mar i Grallers La Tarota. Celebra els nostres 20 anys i deixa’ns convidar-te a un vermut mentre escoltes les millors colles del país!

Us podeu descarregar el programa gràcies a l’enllaç: http://www.grallerslatarota.org/html/pdf/programa20anys.pdf

Atentament,
Jordi Enfedaque i Novell
Grallers La Tarota
www.grallerslatarota.org

Deixa un comentari