Sardana Global

Diumenge  21 de desembre del 2008

COMIAT DEL CENTENARI DE MANEL SADERRA

Fem una crida a tots els MÚSICS DE COBLA i a tots els COMPOSITORS

Us convidem a Banyoles per oferir, plegats, el comiat multitudinari que es mereix el mestre desprès de tot un any de celebracions.

Formarem una cobla monumental per interpretar alguna de les seves sardanes.

Tindrem un dinar de germanor.

Podreu assistir a l’estrena MUNDIAL de la 1ª SARDANA GLOBAL de la història! (escrita per deu compositors premiats al Certamen Ceret-Banyoles). Apunteu-vos-hi ja! Envieu un correu a: informació@elfoment.cat o una carta al Apartat de Correus nº 125 – 17820 Banyoles, o per telèfon al 639 060 000 (Àngel Pellicer).

Serà l’homenatge dels compositors al mestre Manel Saderra Puigferrer. Amb una tirada de 35 els curts i 77 els llargs (igual que la sardana Somni), s’ha encarregat  a 10 compositors guanyadors del Premi Ceret-Banyoles (Premi Manel Saderra) la composició de un curt o un llarg a fi de formar, amb el seu conjunt, una sardana per a ballar en el format habitual de 10 tirades. Francesc Cassú ha donat les instruccions tècniques i coordinarà tot el projecte.

Els deu compositors que ja hi estan treballant son:

CURTS
Salvador Brotons
Paco Viciana
Josep Sol�
Jordi Moraleda

LLARGS
Joan Josep Blay
Esteve Palet
Albert Carbonell
Joan Lluís Moraleda
Marc Timón
Jaume Cristau

Ens cal deixar constància que tots els compositors contactats per participar en aquest projecte, ho han acceptat ràpidament i molt il·lusionats per aquesta iniciativa innovadora i simpàtica d’homenatjar un estimat compositor. Estem molt agraïts a tots ells.

Deixa un comentari