Presència musical de la Federació de Cors de Clavé dins de les Festes de la Mercè 2008

El passat diumenge dia 21 de setembre tingué lloc la preestrena de la Cantata DE FANG I DE SANG, Un cant per compartir, com acte central de la Mostra d’Associacions de Barcelona i l’actuació del Cor Jove a la Pl. del Rei.

Amb la participació de l’Orquestra de les Cultures, cors de la Federació de Cors de Clavé (Camerata Impromtu), el cantautor Roger Mas i el presentador Jordi Dauder, tots sota la direcció de Francesc Llongueres, es va interpretar la preestrena de la Cantata DE FANG I DE SANG. Un cant per compartir, amb lletra de Carles Duarte i música de Jorge Sarraute.

L’ORQUESTRA DE LES CULTURES, està formada per músics de la Orquestra de Cambra Barcelona Sinfonietta i músics de la Orquestra de Cambra Iberoamericana de Catalunya.

També el mateix dia el cor Jove de la Federació de Cors de Clavé, actuà a la Pl. del Rei amb un concert que va incloure temes clàssics del repertori del Cor Jove –The storm is passing over, Good news, Siyahamba- i temes més nous, com Irish blessing, Negro bembon o Cumbanchero. La música catalana també hi fou present:  Baixant de la font del gat, Que tinguem sort i Boig per tu.

Deixa un comentari