Pre estrena de la Cantata “De Fang i d’Onades, un Cant per Compartir”

L’acte s’emmarca dins de les festes de la Mercè i tindrà lloc el diumenge dia 21 de setembre a les 20:00h a la pl. de Catalunya de Barcelona.

Es tracta d’una cantata original del compositor Jorge Sarraute, amb lletra de Carles Duarte, amb l’objectiu que sigui interpretada pels cors de la Federació de Cors de Clavé i tot un seguit de formacions corals fornides per cantaires d’origen immigrant, amb acompanyament de la Banda Federal de la Federació Catalana de Societats Musicals. Aquesta presentació està previst realitzar-la el Dia de la Música de 2009.

Tanmateix i durant les Festes de la Mercè, el proper diumenge dia  21, a les 20h.,  a la plaça de Catalunya de Barcelona, es realitzarà una preestrena amb els fragments més significatius. Serà una bona oportunitat per poder copsar directament el seu abast i importància. L’obra serà interpretada per l’orquestra Virtèlia, la coral Impromtu i el cantautor Roger Mas.

L’objectiu del projecte és la utilització de la música i el seu entorn per aprofundir en les relacions interculturals (cohesió social) i facilitar una bona entesa entre els diferents col·lectius d’immigrants i nadius de Catalunya.
Més informació a: secretaria@elcoro.net, www.elcoro.net

Deixa un comentari