Nou CD i DVD de la Colla Violeta del Bosc

El passat dimecres 10 de setembre, l’Obra Social de Caixa Penedès i l’Obra Sardanista Violetes del Bosc presentaren al pati de les Comèdies de Lleida (al costat de l’IMAC), el CD i DVD editats amb motiu del III Certamen Musical Violetes del Bosc “Memorial Fèlix Martínez i Comín” celebrat el passat mes de maig a l’auditori Enric Granados.

Aquest acte de presentació anà seguit d’una Ballada de Sardanes i d’una exhibició on hi participaren les colles Remembrança de Lleida, Dolç Infern de Lleida (juvenil) i Violetes del Bosc de Barcelona acompanyades per la Cobla Bellpuig.

Les entitats, juntament amb la Paeria, la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya, han editat un total de 14.000 CD’s i DVD’s del concert de sardanes, cant coral i música per a cobla que foren lliurats gratuïtament,el dijous 11 de setembre, amb l’adquisició d’un exemplar del diari LA MAÑANA, mitjà de comunicació que ha col.laborat en aquesta iniciativa amb motiu del seu setantè aniversari.

Per a aquesta edició han comptat amb la participació de la Cobla Simfònica de Catalunya, amb formació de 25 professors, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida i la Colla Sardanista Violetes del Bosc, tots sota la direcció del mestre Salvador Brotons.

L’Obra Sardanista Violetes del Bosc treballa per a la divulgació de la sardana, des de l’any 1970, a través de les ballades dels dissabtes a la Plaça de la Catedral de Barcelona, de concerts periòdics, del seu certamen musical, de col.laboracions en edicions discogràfiques o de l’organització de cursets de sardanes, entre d’altres.

Deixa un comentari