Pregó solidari a la Festa Major de Sarrià de Ter

El Grup Editor de la Revista del Discapacitat (GERD) va ser, aquesta nit de dimecres 3 de setembre a les 21h del vespre, l’encarregat de donar el tret de sortida de la Festa Major de Sarrià de Ter, oferint el pregó de benvinguda des del balcó de l’ajuntament.

Amb ells, i com a sorpresa, hi va haver el grup cubà recentment arribat de l’Havana, “Sexteto Maguey”. Els músics van arribar de l’Illa el passat dilluns 1 de setembre, preparats per començar la gira que faran per les comarques gironines. Entre setembre i octubre, visitaran diferents poblacions on ens transportaran amb el seu son cubano, entre les quals es troba el concert que faran per les Fires i Festes de Sant Narcís de Girona. Aquesta gira servirà per donar a conèixer la campanya “Apadrina un Somriure”, amb la qual GERD està recollint recursos per finançar la producció de 1000 cadires de rodes per aquest 2008 a la fàbrica que ha inaugurat recentment a l’Illa, la “Fàbrica de Implementos Ortopédicos de Holguín”, i la posterior distribució entre els discapacitats cubans que necessitin aquest vehicle per a la seva vida diària.

Durant el pregó, en Tano i en Jan, els membres que van representar l’associació, van agrair a l’alcalde de la vila, Roger Torrent, la distinció que va representar poder donar la benvinguda de Festa Major a tot el poble de Sarrià de Ter.

Deixa un comentari