Música solidària directe de l’Habana

L’entitat gironina Grup Editor de la Revista del Discapacitat (GERD) en col·laboració amb el grup musical “Sexteto Maguey” seràn els encarregats de donar el punt solidari a les Festes del Tura d’enguany oferint un concert a l’Hospici, el diumenge 7 a la una de la matinada.
El Sexteto Maguey, recentment arribat de l’Habana, portarà durant els mesos de setembre i octubre el seus ritmes cubans per terres catalanes a fi de donar a conèixer la tasca que GERD porta a terme en la millora de les condicions de vida dels discapacitats i discapacitades de Cuba i Guatemala. Aquesta gira servirà per donar difusió a la campanya “Apadrina un Somriure”, amb la qual GERD està recollint recursos per finançar la producció de 1000 cadires de rodes per aquest 2008 a la fàbrica que ha inaugurat recentment a Cuba, la “Fàbrica de Implementos Ortopédicos de Holguín”, i la posterior distribució entre els discapacitats cubans i guatemalencs que necessitin aquestes ajudes tècniques per a la seva vida diària.

Per a més informació dels concerts que es realitzaran en aquesta gira solidaria podeu consultar la web de l’entitat www.gerdd.com.

Deixa un comentari