36enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Del 4 fins el 14 de setembre
Des del 4 fins el 14 de setembre, membres de grups folklòrics de sis països diferents participaran a casa nostra amb les seves danses tradicionals en un intercanvi de folklore aportant el millor del seu art. Els països convidats són: Filipines, República dels Komis, Mèxic, Ucraïna, Veneçuela i Xile.

Acte inaugural.- dijous 4, 21’00h. Calella (Maresme), cercavila des de la plaça de les Roques que finalitzarà a l’Envelat de Mar, on a les 22’00h. començarà l’actuació de tots grups internacionals i el grup català.

La cloenda.- diumenge 14, a les 18’30h., a la pista coberta del CEIP Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages, on ballaran tots els grups participants. Les jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya (JIF) també estaran presents a 29 poblacions catalanes, a més de les dues ja mencionades.

La nova edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que organitza ADIFOLK, s’inscriuen enguany en el marc de l’Any Europeu de la Interculturalitat i que s’estén arreu del territori català, obrin les fronteres al diàleg entre les cultures dels diferents països convidats, de nord a sud i d’est a oest durant onze dies, que aplegaran més de cent mil espectadors.

L’objectiu principal al llarg de les seves trenta-sis edicions (1972-2008) ha estat el de promoure l’amistat entre els pobles del món, mitjançant una de les expressions més representatives de la cultura popular, la dansa. La cultura i, en especial la dansa, com expressió cultural i col·lectiva és una excel·lent forma de conèixer les tradicions i la cultura dels pobles. Dels intercanvis neix el coneixement i d’aquest l’amistat.

Per consultar tota la programació cliqueu aquí.

Per a més informació:
Adifolk
Gran Via de les Corts Catalanes, 608 1r C
08007 Barcelona
Telf. +34 933 025 017 Fax  +34 933 019 130
adifolk@adifolk.cat, www.adifolk.cat

Deixa un comentari