Objectiu Pastorets

Comença la inscripció al càsting d’Objectiu Pastorets

L’1 d’agost s’ha iniciat  la fase d’inscripció
“Objectiu Pastorets” és una iniciativa de TV3 que pretén fer retrobar els ciutadans de Catalunya amb “Els Pastorets”. Constarà d’una sèrie de programes que culminaran en una representació, amb text, música i posada en escena creats especialment per aquesta finalitat.
La sol·licitud per participar en el càsting es fa a través del formulari disponible a www.pastorets.cat, que estarà publicat fins al 14 de setembre o fins que s’assoleixi un màxim de 700 candidats. Els procés de càsting es farà durant la segona quinzena de setembre.

Els interessats a participar en el procés han d’escollir quin personatge volen interpretar (pastoret, verge Maria, sant Josep, diable, àngel o els que entren dins la categoria d'”altres”), omplir el formulari corresponent i adjuntar una foto, preferiblement caracteritzat com el personatge que es vol interpretar. Al web del programa s’explica l’objectiu del concurs i es poden consultar les dades i les dates del procés de selecció de candidats a representar “Els pastorets”.

Deixa un comentari