Trobada de 1000 diables amb motiu del Mil·lenari de Canovelles 2008

El proper dissabte, 24 de maig, durant els actes de celebració del Mil·lenari de Canovelles, tindrà lloc una trobada de 1000 diables de diferents colles.

L’acte, organitzat per la Colla de Diables de Canovelles amb el suport de la Federació de diables i dimonis de Catalunya, l’Ajuntament de Canovelles, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, pretén la promoció i el foment de la cultura popular i tradicional catalana en què el foc n’és un element fonamental. Amb aquesta activitat destinada al públic de totes les edats, Canovelles espera la visita de 6.000-8000 persones.

PROGRAMACIÓ

15.30 h. Arribada de les colles al camp de futbol de Can Duran. Es reservarà estacionament per les entitats. Així mateix, les colles tindran un lloc per canviar-se i un pavelló per passar la nit, amb serveis.
16.30 h. Reunió de l’organització amb el cap de colla dels músics per explicar la tabalada i presentar al guia.
17.00 h. Reunió amb els caps de colla per explicar recorreguts i presentar al guia que els acompanyarà.
18.00 h. Tabalada de les colles pel recorregut, que s’inicia al col·legi Congost  c/ industria. .
20.00 h. Repartiment de la pirotècnia a cada colla, a la plaça de l’Auditori.
21.00 h. Inici del correfoc dels diferents recorreguts que s’adjunten al plano. Es repartiran 5 recorreguts amb 9 colles per cadascun i un recorregut amb 10 colles. Al final arribaran les colles a la plaça del Teatre Auditori de Can Palots.
La trobada finalitzarà en una encesa conjunta “com si fossin les espelmes del gran pastis del Mil·lenari”, per assolir-ho es preparen 1000 francesos.

Més informació: Emili Cordero : 659513622
WEB: www.diables.cat i www.ensdecomunicacio.cat

Deixa un comentari