Es celebra la 31a edició de la Tamborinada 2008 al parc de la Ciutadella de Barcelona

El tema central de l’edició d’enguany és LA DIVERSITAT!

El proper diumenge 25 de maig, des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda, tindrà lloc al Parc de la Ciutadella de Barcelona la TAMBORINADA’08. Aquest any la festa tindrà com a lema “De tots els colors”, és una invitació a compartir el patrimoni cultural de les persones d’orígens diferents. La diversitat cultural, cada vegada més palesa, és un factor d’enriquiment que cal saber apreciar, lluny de pors i prejudicis, que de vegades provoquen el canvis sobtats que hem viscut per l’arribada de nombroses persones en els últims anys.

De tots els Colors és una de les moltes activitats que es celebren a Barcelona en el marc de l’any Europeu del Diàleg Intercultural. Uns colors que simbolitzen la diversitat de cultures que viuen i conviuen al nostre país. Uns colors que són l’esclat de la vida i ens conviden a la festa.

La inauguració serà a càrrec de l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, conjuntament amb el director del Centre de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramón Fontdevila i de Lluïsa Celades, directora de la Fundació La Roda.

Un gran dia de festa a la ciutat
La TAMBORINADA és la festa anual de les entitats de la Fundació la Roda, que s’ha convertit en un dels esdeveniment festius que més públic aplega. Una mitjana de 90.000 persones hi acudeixen cada any per gaudir de l’ampli programa. Famílies senceres, amb avis inclosos, grups d’esplais, escolars, joves…, participen a totes les activitats.
Més de 20 espectacles i prop de 60 jocs i tallers, els més divertits, educatius i que organitzen els monitors de les entitats de La Roda. N’hi ha per totes les edats i tots els gustos: Música, pallassos, teatre, titelles, circ.. el millor programa a Barcelona destinat al públic familiar.

1.000 voluntaris i voluntàries tot l’any als barris
La TAMBORINADA és un lloc de trobada on es fa visible d’una manera lúdica i festiva la feina feta per milers de persones als barris de les ciutats catalanes, als esplais, als casals i a les associacions de veïns. És la feina educativa feta pels monitors, els voluntaris, els grups artístics i centenars de persones compromeses amb l’educació en el temps lliure dels infants i dels joves i amb la millora del seu entorn.

La Roda, 31 Anys fent cultura
Des de l’any 1977, la TAMBORINADA és la mostra i la manifestació del compromís educatiu de la Fundació i de les prop de 100 entitats que en formen part. El compromís es manté 31 anys després del naixement de l’associació La Roda, que fa cinc anys s’ha convertit en fundació. És un dels circuits d’espectacles familiars i d’educació en el lleure més importants de Catalunya, amb més de 700 espectacles i tallers programats cada any.

Més informació:
Anna Corbella T. 93 414 72 01, mail. acorbella@fundaciolaroda.org
Assumpta Torrent. T. 645 39 82 29, mail. atorrent@ensdecomunicacio.cat: www.fundaciolaroda.net

Deixa un comentari