La ciutat de Barcelona atorga el nom del compositor Joaquim Serra a una plaça

Com a resultat d’una iniciativa de la Comissió Centenari Joaquim Serra, l’Ajuntament de Barcelona ha atorgat el nom del compositor de Peralada a un espai urbà de la ciutat. La nova PLAÇA JOAQUIM SERRA, que es preveu inaugurar al setembre, estarà ubicada al Districte de Nou Barris.

Constituïda a redós de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, la Comissió Centenari Joaquim Serra va reunir diferents persones de diversos àmbits amb l’objectiu de coordinar i dinamitzar diferents activitats per donar la màxima difusió a l’obra i la personalitat de Joaquim Serra. Entre aquestes iniciatives hi ha destacat afavorir una major presència social de Joaquim Serra a través de l’increment dels espais urbans dedicats a la seva memòria. Tenint en compte que Peralada (vila on va néixer) i Castellterçol (vila on es va retirar) comptaven amb espais dedicats, Barcelona s’erigia com a gran deutora d’aquest homenatge públic especialment perquè la immensa majoria de la seva activitat artística hi està vinculada.

Després d’un llarg procés administratiu, la ciutat salda aquest deute històric ubicant la nova PLAÇA JOAQUIM SERRA al Districte de Nou Barris, davant del Mercat de la Mare de Déu de Montserrat (entre la Via Favència i els carrers de les Torres, Aiguablava i Port de la Selva). Es preveu que les plaques pertinents s’instal·lin al juliol, mentre que la Coordinadora d’Entitats Sardanistes de Barcelona preveu festejar l’esdeveniment durant el mes de setembre.

En el document adjunt hi trobareu tota la informació desenvolupada. En cas de necessitar més informació o qualsevol aclariment, us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres a través de l’adreça-e info@joaquimserra.org.

nota-premsa-pl-joaquim-serra

Deixa un comentari