VII Trobada de les Caramelles de Sau 2008

Participen 10 agrupacions amb més de 300 cantaires

El diumenge 4 de maig, la Federació de Cors de Clavé organitza la 7à edició de Les Caramelles de Sau, amb el suport del Consell Comarcal d’Osona i els pobles de Cantonigrós, Folgueroles, Rupit, Sant Julià de Vilatorta, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Maria de Corcò (L’Esquirol) Tavèrnoles, Tavertet, Vilanova de Sau i també al Monestir de Sant Pere de Casserres.

Relació de Corals participants

  1. Societat Coral El Vallès – Ripollet
  2. Cor Lo Pom de Flors – Sant Just Desvern
  3. Societat Coral l’Harmonia Antoniense – St. Antoni de Calonge
  4. Coral Sant Josep – Castellar del Vallès
  5. Coral Sant Bartomeu – Alpicat
  6. Societat Coral Diana – Cervelló
  7. Cor de Caramelles de Vilobí del Penedès – Vilobí del Penedès
  8. Coral Els Cantaires de Llers – Llers (Girona)
  9. Orpheón Banyulenc – Banyuls de la Marenda (Cat. Nord)

El projecte social pretén recuperar per la comarca d’Osona la celebració d’aquesta singular mostra de la tradició cultural popular catalana i, ensems, ampliar els ponts de relació entre les persones de diverses contrades del Principat i Catalunya Nord, mitjançant la música i el cant coral.
Cal destacar que cada any el cartell per l’ocasió és un original a càrrec d’un dibuixant o ninotaire de renom, enguany l’autor és en FER

Programa

A partir 10’30h. La festa començarà amb el desplegament de les deu corals, que interpretaran nombrosos i variats cants de caramelles a totes les poblacions participants i també al Monestir de Sant Pere de Casserres ( consulteu horari a cada població)
De 14 a 17h. Concentració de cantaires, al voltant de 300, a la població de Vilanova de Sau, on tindrà lloc la recepció de convidats i autoritats, i un dinar de germanor.
A les 17h. Interpretació de caramelles de les corals participants, cantada conjunta de peces musicals i de la Caramella “Pasqua a Montclar”.
A les 18.30h. Cloenda de la trobada de la celebració del 2008.
Es convida a tothom a gaudir d’aquesta celebració i als mitjans de comunicació comarcals i nacionals a donar un ampli ressò de la festa.
Més informació i reserves: Federació de Cors de Clavé (Barcelona) T. 93 319 97 77 i Punt d’informació de Vilanova de Sau T. 620 13 12 11.
Antoni Carné, president de la Federació de Corts de Clavé, T. 619 77 99 65
Joan Carles Alvarez Rei, regidor de Cultura de Vilanova de Sau, T. 609 76 42 42 Assumpta Torrent, Difusió de l’Ens de Comunicació Associativa, T. 645 39 82 29 .

Podeu consultar tota la programació a la WEB: www.elcoro.cat

Deixa un comentari