Presentació de la segona edició de la col·lecció produïda pel Moviment Coral Català

El passat diumenge dia 27 d’abril, al Palau de la Música Catalana es va fer el Concert de Sant Jordi i presentació del CD Cors Catalans.  Les parles, de ponent a llevant, de mestral a migjorn, que és la segona edició de la col·lecció produïda pel Moviment Coral Català segons un projecte de Xavier Esteve. A l’enregistrament hi ha participat la Coral Nit de Juny (de Palafrugell), Cor Infantil Claudefaula (de Girona), Coral Capella de Santa Maria de Ripoll, Coral Canta Canta – La Fossella (de Cabestany, Perpinyà), Societat Coral Les Camilleres (de Sallagosa) i Orfeó Nova Solsona. Al concert de presentació hi van actuar les mateixes corals, interpretant al final el cant comú El rossinyol, harmonitzat per Pérez Moya. Els assistents van ser acompanyats amb el Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila, i del President del MCC, Sr. Lluís Gómez.

El projecte preveu ser una mostra de la riquesa fonètica de la parla catalana, alhora de difondre cançons populars d’arreu dels Països Catalans, per la qual cosa també esdevé un document cultural i pedagògic.

Deixa un comentari