6a Mostra nacional de teatre amateur de Pineda de Mar

Del 30 d’abril al 4 de maig del 2008, 40 espectacles, la majoria d’autors contemporanis o creacions pròpies

Durant 5 dies, la Mostra Nacional de Teatre Amateur esdevé un aparador, un lloc de trobada, un espai universal on s’hi troben tot tipus de persones i ideologies abraçades pel denominador comú del Teatre. Enguany, més de 60 companyies d’arreu de Catalunya conviuran a la sisena edició de la Mostra que es celebrarà a Pineda de Mar, des del 30 d’abril i fins el 4 de maig.
La programació destaca per la gran varietat d’estils, la figura d’autors contemporanis, la presència de creacions pròpies, així com l’estrena recent de molts dels espectacles que oferiran els diferents grups. A Pineda de Mar es representaran tot tipus de disciplines, musicals, teatre de cafè, de carrer, infantil, gestual, lectures dramatitzades, poesia, monòlegs, circ i fins i tot un acte Sacramental del S. XII, a càrrec dels antics escolans de Montserrat.

Els organitzadors calculen que durant aquests cinc dies unes 600 persones pernoctaran als hotels del municipi per seguir la mostra, les representacions de la qual tindran un preu de tres euros per les obres de gran format i un abonament de 10 euros per seguir-ho tot.
La Mostra Nacional de Teatre Amateur és un projecte de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Recreatiu de Pineda de Mar, amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona i Tarragona.

La Mostra fa avinent que el teatre amateur, mantenint un plantejament no professional, treballa amb el màxim rigor en la posada en escena i en el treball d’anàlisi i interpretació. Així mateix, vol demostrar la qualitat de les representacions escèniques dels ens no professionals i reconèixer l’esforç a aquelles persones que, desinteressadament, han participat en el desenvolupament del Teatre Amateur.

Podeu consultar tota la programació clicant aquí.

Deixa un comentari