La revista SOM entrevista a Lluís Gómez

Lluís Gómez és president del Moviment Coral Català i secretari de l’ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA

En una extensa entrevista publicada al número 269 de la revista SOM, Pere Baltà conversa amb en Lluís Gómez, metge de professió i activista cultural de vocació,  president del Moviment Coral Català i secretari de l’ENS DE COMUNICACIÓ ASSOCIATIVA, tot desgranant la realitat associativa i més en concret la que fa referència als aspectes musico corals des dels temps en que Lluís Gómez fou dirigent de l’Orfeó de Sants.

En les seves respostes, Lluís Gómez afirma que “les associacions haurien de dir la seva, perquè les administracions soles no se’n sortiran”, tot afirmant que “la música és socialitzant, integradora i genera la il·lusió en descobrir l’art”, per acabar dient que “Clavé va ser un gran promotor que es feia estimar per la ciutadania. Si el volem projectar cap el nostre temps, ho hem de fer des del conjunt de la seva obra, tot superant el tòpic de les tavernes on creà les primeres corals”.

La realitat d’un miler de corals a Catalunya és expressió del bon moment que passa aquest col·lectiu i dels reptes de futur que té plantejats.
Podeu llegir l’entrevista complerta clicant aquí.

Deixa un comentari