Celebració de les Jornades Socials del Món Geganter dins del 1er Congrés de l’Associacionisme Cultural Català

L’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya celebrarà aquest esdeveniment el primer dissabte dia 15 de març al Teatre Cirvianum de Torelló.

El proper dissabte dia 15 de març (a partir de 2/4 de 10 del matí), estan convocades les Jornades Socials del Món Geganter les quals es celebren dins de la dinàmica general del 1er Congrés de l’Associacionisme Cultural Català.

Constaran de dues parts:
Una primera sessió amb la presència de diferents presidents de l’ACGC i el president de l’ENS parlaran dels diferents temes transversals des de la visió del món geganter com: la migració, relacions intergeneracionals, educació/formació i comunicació.
Una segona sessió amb la presència de diferents vocals comarcals de l’ACGC es tractarà de treure unes conclusions dels temes anteriors per tal de poder-les incloure en el congrés des del món geganter.

L’esdeveniment acabarà a les 18:00h amb una ballada de gegants i capgrossos de Torelló.

Podeu consultar el programa d’actes clicant aquí.

Deixa un comentari