S’inaugura la Penya Barcelonista Avi Xaxu de Malgrat

La Penya Blaugrana de Malgrat de Mar va decidir adoptar el nom de Penya Barcelonista l’Avi Xaxu de Malgrat. Aquesta proposta va ser proposada i organitzada per un dels membres de la penya, que també és un familiar del compositor de sardanes escalenc. Aquest passat dissabte, 1 de març, el Fútbol Club Barcelona, l’Ajuntament de Malgrat, l’Ajuntament de l’Escala, l’Agrupació Sardanista Avi Xaxu, familiars del compositor i representants de penyes d’arreu de Catalunya, van organitzar una trobada per inaugurar aquesta entitat a Malgrat i fer un petit homenatge al compositor que els hi ha donat nom. Els actes van tenir lloc a la tarda i es van iniciar amb una audició a càrrec de “La Principal de l’Escala” que va interpretar una audició íntegrament amb composicions del mestre Xaxu.

Tot seguit, es va fer l’acte oficial d’inauguració de la penya i del seu local amb els parlaments del directiu de la Comissió Social del Futbol Club Barcelona, Pere Gener, l’Alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy i el president de la Penya Barcelonista Avi Xaxu de Malgrat, Antoni Montal.

L’acte es va cloure  amb un sopar de germanor en el que es van dirigir unes paraules als assistents en nom dels dos municipis. Per part de l’Escala, va parlar el regidor de governació, Joan Martínez i el president de l’Agrupació Sardanista Avi Xaxu, Jordi Gallegos. Després dels parlaments hi va haver un lliurament d’obsequis recordatori de la diada.

Deixa un comentari