Presentació CD Dolors Viladrich

La presentació del CD de sardanes “Il.lusions” de Dolors Viladrich i Pascual, tindrà lloc el proper dia 15 de març de 2008 al Teatre Conservatori de Manresa, amb la cobla Montgrins.

A les sis de la tarda del mateix dia també hi haurà una audició de sardanes a la Plana de l’Om amb la mateixa cobla.

La Dolors Viladrich, va néixer el 1936 a Manresa, i tot i que a la seva família es respirava ambient musical per totes bandes (la mare professora de piano i el pare instrumentista de saxo i clarinet), no va poder seguir el camí de la música perquè eren temps difícils.

Va ser el 1994 quan després d’una prejubilació als 58 anys, va decidir estudiar música a l’escola Esclat de Manresa, i així treballant dia rere dia amb il.lusió i perseverança ha arribat a composar; primer una havanera i una cançó de bressol com a complement dels exercicis a les classes d’harmonia i a partir de l’any 2000 sardanes assessorada per Marcel Artiaga de la cobla Montgrins pel que fa a la instrumentació de cobla.

El 27 de novembre de 2001, va estrenar la seva primera sardana “un sentiment” dedicada en record del seu fill. Des de llavors n’ha escrit 13, i presenta amb molta “il.lusió” el seu primer compacte titulat “Il.lusions”.

sardana.pdf

Deixa un comentari