Creu de Sant Jordi per a Manuel Oltra

La Fundació Universal de la Sardana per iniciativa pròpia i acollint accions encaminades al mateix fi, presentarà a la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya la petició formal per tal que li sigui concedida al mestre Manuel Oltra i Ferrer, la Creu de Sant Jordi.

Manuel Oltra ha estat un destacat compositor de música de cobla i un excel·lent pedagog, encara ara als 86 anys roman actiu, escrivint música per a cobla i participants en jurats musicals.

Us demanem tingueu a bé adherir-vos a aquesta petició. Podeu enviar la vostra adhesió o demanar més informació a Fundació Universal de la Sardana. Rambla de Catalunya, 15. Pral. 08007 Barcelona. Tel. 934 125 733. Fax: 933 170 585. Correu electrònic: secretaria@fusardana.org

Deixa un comentari