10è Aniversari de la Cobla Reus Jove

El dia 22 de novembre la cobla Reus Jove va complir 10 anys. En aquests anys han estat diversos els músics que han passat per la formació, moltes poblacions d’arreu del país han acollit les nostres actuacions, i en 10 anys ens n’han passat moltes d’històries.

Per tal de commemorar-ho la Reus  Jove té la intenció de fer-ho amb diversos actes.

ACTE CENTRAL DE LA CELEBRACIÓ

Dissabte 22 de desembre de 2007. al Teatre Bartrina de la ciutat de Reus. Entrada lliure i gratuïta. A les 20 h.

Concert tradicional de Nadal, enguany amb un programa especial i amb la voluntat de reunir dalt l’escenari a la majoria dels músics que han passat per la cobla.

Així doncs, a la primera part actuarà la formació actual oferint sardanes i obres per a cobla, i a la segona part, com si d’un àlbum de fotografies o diapositives es tractés, actuaran les diferents formacions que la cobla ha tingut en aquests 10 anys… es tornaran a reunir músics que actualment ja no toquen en cap cobla, altres que van fer el salt a cobles de primer nivell i altres que encara avui estan a la reus jove.

Serà un acte molt emotiu, que reunirà a 23 components de la cobla, també hi participaran els 3 percussionistes col·laboradors habituals de la cobla i el director titular FRANCESC GREGORI.

Així doncs, el dia 22 de desembre us esperem a tots al Teatre Bartrina de la ciutat de Reus. Aprofitem l’avinentesa per a desitjar-vos unes bones festes i una bona entrada d’any. Feliç 2008!

Altres actes que es celebraran durant els 12 mesos que durarà l’aniversari:

10 compositors ens estan escrivint sardanes per commemorar-ho amb un CD de sardanes que veurà la llum la primavera del 2008. totes elles inèdites i estrenes. Hi haurà un concert d ‘estrena de les sardanes i presentació del cd.

També estem preparant una exposició fotogràfica dels 10 anys de la cobla.

A part, com a complement a aquest aniversari, actualment la cobla reus jove està participant en els enregistraments de les eliminatòries de la sardana de l’any, i actuarà a la gala final que es celebrarà el proper 10 de maig al teatre Fortuny de Reus conjuntament amb la cobla Sabadell.

I té previst viatjar a Estònia a l’aplec internacional del 2008 que es celebrarà a la ciutat de Tallin  al mes d’agost de 2008.

L’últim trimestre del 2008 es celebraran diversos concerts i actes de cloenda de l’aniversari.

Deixa un comentari