Sant Climent de Llobregat, Ciutat Pubilla 2008

La festa de proclamació se celebrarà el 26 i 27 d’abril de 2008

Els Amics de la Sardana de Sant Climent de Llobregat i l’Ajuntament d’aquesta població del Baix Llobregat encapçalen la Comissió del Pubillatge de Sant Climent, amb l’objectiu d’organitzar les activitats que l’acreditin com a Meritíssima en la Sardana. Cal remarcar que aquest nomenament ha estat ampliament recolzat per tota la població i en especial pels Amics de la Sardana, que ja van presentar la candidatura del Pubillatge de Sant Climent de Llobregat fa 8 anys. La seva proclamació, l’any 2008, coincidirà amb el quinzè aniversari de l’esmentada entitat.

Cal ressenyar que enguany, la designació de Ciutat Pubilla l’ha fet la Federació Sardanista de Catalunya per encàrrec de la junta gestora de l’Obra del Ballet Popular, institució creadora d’aquesta distinció. Tot i la demora que, en relació a altres ocasions, s’ha produit en aquesta designació, els sardanistes de Sant Climent han acollit la proposta amb gran il·lusió i ja han començat a endegar tots els preparatius per tal que, a partir del proper mes d’abril de 2008, se celebri aquesta distinció amb el relleu i importància que requereix el nomenament de Ciutat Pubilla de la Sardana.

Deixa un comentari