L’Escolania de Montserrat a Girona

L’escolania de Montserrat, una de les escoles de música més antigues d’Europa, actuarà el proper 14 de desembre, a les 9 del vespre, a la Catedral de Girona en un concert solidari organitzat per l’Obra Social de Caixa Penedès.

Les localitats per assistir al concert ja estan disponibles a qualsevol oficina de Caixa Penedès, amb un donatiu a partir de 10 euros que aniran destinats íntegrament a l’entitat beneficiària. S’estableix una fila “zero” per a totes aquelles persones que vulguin realitzar un donatiu amb independència de la seva assistència al concert. L’Escolania, des de l’any 1968, surt de Montserrat per fer alguns concerts a indrets del nostre país, i per participar en alguns festivals o gires de concerts a països europeus i d’altres continents. Actualment, l’Escolania està formada per una cinquantena de nois, de nou a catorze anys, procedents de tot Catalunya i també de la resta dels Països Catalans.

Càritas Interparroquial de Girona, és una institució sense ànim de lucre que té per missió fomentar la solidaritat ciutadana per tal de procurar l’eradicació de la pobresa, la marginació o l’exclusió, mitjançant programes d’assistència i promoció social.

Deixa un comentari