Fira de Música al Carrer de Vila-seca

Aquest any s’ enceta un nou concepte de Fira de Música al Carrer, en la que la web de la Fira tindrà una importància extraordinària per als grups que vulguin actuar a Vila-seca els dies 1, 2, 3 i 4 de maig de 2008.

La Fira s’encarregarà de promocionar, des de la plana d’inici de la web, els músics i grups més actius en penjar cançons i videoclips. El públic oferirà el seu rànquing mitjançant votacions, sabrem les cançons més escoltades o els vídeos més vistos. Es podran penjar entrevistes i comentaris, etc. És a dir, una Fira Virtual on els músics, els programadors i el públic (i també els periodistes) tindran el seu espai de trobada i intercanvi, tot a través de la web.

Quan us inscriviu, la vostra inscripció valdrà tant per tenir accés a les dades personals de músics i de professionals com per la possibilitat d’accedir a la “Sala de premsa”. Un servei que aplega tota la documentació, reportatges, dossiers, etc. que ha anat proveïnt la Fira en totes les seves edicions i que no està a l’accés del públic. No es pretén substituir el tracte humà, simplement complementar-lo.

A més, els músics disposaran d’una plataforma virtual intemporal amb el seu corresponent espai web on podran penjar les seves cançons i videoclips, el seu historial, les seves fotos, els seus enllaços amb MySpace o amb YouTube, etc.

Podeu visitar la web antiga accedint a la pàgina:  http://www.fusic.org/firacarrer/anterior.htm

Deixa un comentari