XXX Recital de música i dansa folklòrica-religiosa

21112007.jpg

El proper dissabte, 24 de novembre , l’ Esbart Sant Martí de Barcelona oferirà el XXX Recital de Música i Dansa Folklòrica – Religiosa , 13è Memorial Joan Llorente, tot un referent en la vida de l’esbart com també del barri.

L’actuació tindrà lloc a les 10 de la nit, a l’església Parroquial de Sant Martí del Clot (Plaça del Canonge Rodó, s/n de Barcelona)

Enguany, cal destacar que tot el programa de danses i poemes – glosses musicals va adreçat a commemorar el centenari del naixement del músic, Joaquim Serra, en la línia dels actes que amb aquest motiu s’han celebrat a Catalunya.

La Dansa de Castellterçol, la Bolangera de Solsona, el Ball Pla, Per la de l’ú… són algunes de les peces de música i dansa que s’oferiran en les dues parts d’aquest espectacle.

L’espectacle està realitzat amb la participació de 30 dansaires del cos del ballet de l’esbart, sota la direcció artística de David Martínez, i Ariadna Codina com mestre de dansa. Així mateix hi col·labora la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona amb percussió. La direcció musical d’aquest recital és a càrrec de Jordi Núñez i Pallarola.

Els organitzadors agraeixen als rectors de la Parròquia de Clot i al Consell del Districte de Sant Martí de l’Ajuntament de Barcelona el seu suport per la realització d’aquests 30 anys de recitals. L’accés és gratuït.

Més informació: agcarlanya@menta.net . Tels. 93 231 99 10 i 93 231 10 98 www.esbartsantmarti.com

Deixa un comentari