Memorial Joaquim Serra’07

El diumenge 18 de novembre a les 11.30 h tindrà lloc al Palau de la Música Catalana el concert del Memorial Joaquim Serra. El certamen musical més significatiu de l’àmbit de la cobla celebra l’edició del centenari del naixement del mestre amb les batutes de Salvador Brotons i Antoni Ros Marbà, hereus del llegat musical de Joaquim Serra, que juntament amb Jesús Ventura, dirigiran les cobles Sant Jordi, Mediterrània i de Cambra de Catalunya

El programa que desenvoluparan repassarà algunes de les pàgines més celebrades de Joaquim Serra per tal d’establir un recorregut al llarg del seu catàleg més significatiu. També s’hi abordaran algunes de les obres que han estat relacionades amb el seu geni creatiu, mentre que s’estrenarà l’esboç simfònic ‘A mesura que creix’, obra amb què Antoni Olaf Sabater participa de l’edició 2007 del Memorial Joaquim Serra.

Dossier Memorial Joaquim Serra’07

Deixa un comentari